BeijumTrail

Op 3 juni organiseren we de BeijumTrail.

Een uniek en samenbindend evenement, waarbij je al hardlopend of wandelend de wijk Beijum te zien krijgt. Het gaat niet om snelheid, maar om de beleving van onze mooie wijk die dit jaar al 40 jaar bestaat!

 

De Beijumtrail

De trail is een route van ongeveer zeven kilometer en gaat langs een aantal prachtige plekken in Beijum, zoals uiteraard de groene long. Ook lopen we dóór een groot aantal gebouwen in de wijk. Op dit moment hebben we meer dan 20 (!) locaties vastgelegd die mee willen doen met dit evenement. Welke dit precies zijn? Dat krijg je de komende maanden te horen! Net als de precieze route, die verklappen we ook nog niet.

 

Meedoen?

 

De inschrijving is vanaf 15 maart en er zijn 500 startbewijzen beschikbaar. De helft daarvan is voor wandelaars, de andere helft voor hardlopers, zodat we een mooie balans hebben. Deelname kost 10 euro. En iedereen die ouder is dan 10 jaar mag meedoen!

 

Mee-organiseren?

 

Om dit evenement rond te krijgen hebben we heel wat mensen nodig die mee willen helpen. Op de dag zelf natuurlijk, maar ook in de voorbereiding. Er is de afgelopen tijd door een aantal mensen al heel hard gewerkt, die ik graag even met naam wil noemen: Klaas Kremer, Rieko Klompstra, Marius van der Sijs, Marjolein de Jong en Yark Huneman, bedankt! En natuurlijk Bianca Marulanda, die het eerste contact met de meeste locaties heeft gelegd.

 

Maar om dit unieke evenement tot een succes te maken, kunnen we nog wel wat versterking gebruiken. We zijn op korte termijn op zoek naar een:

 

-Coördinator PR

-Secretariaat (inschrijvingen, communicatie) – 2 personen

-Coördinator entertainment op de route

 

Voor de dag zelf zijn we ook nog op zoek naar 2 dagmanagers die contact houden met locaties of eventuele calamiteiten in de gaten kunnen houden.

 

Contact en meer informatie

 

Ben je geïnteresseerd in een van bovengenoemde functies, neem dan contact met ons op via beijumtrail@gmail.com.

Meer informatie over de BeijumTrail en de inschrijving zullen we binnenkort via Facebook en via de website www.beijum40.nl plaatsen.

 

Stuur mij een mail als de inschrijving begint!
meld me aan als Coordinator PR
meld me aan als Secratariaat
meld me aan als Coordinator entertainment
meld me als aan hulp ... daar waar nodig!